FORGOT YOUR DETAILS?

Muški kožni sakoi

La Force kožni sakoi će Vam promeniti mišljenje

Kada pomislite na muški kožni sako, koja Vam odevna kombinacija prva „padne“ na pamet? Muškarac koji se nalazi u formalnom okruženju, koji na sebi ima košulju, cipele možda i kravatu? Moramo Vam razbiti tu sliku. Danas muški kožni sakoi mogu da se kombinuju i sa ležernijim kombinacijama.

Naši muški sakoi se mogu nositi u mnogim prilikama. Sa poslovnog sastanka možete produžiti u provod sa prijateljima bez promene autfita. Bilo da nosite pantalone ili se prirodnije i prijatnije osećate u džinsu, kožni sakoi su komadi koje možete poneti sa sobom. Danas nam trendovi dozvoljavaju da kombinujemo i naizgled nespojive stvari. Više nije “čudno” videti nekog da nosi “starke” i kožni sako. Samo je potrebno da se dovoljno odvažite, budite drukčiji od drugih.

Pre svega kvalitet – Kožni sakoi

Da bi nešto na savršen način upotpunilo Vašu kombinaciju mora da bude od kroja koji će Vama pristajati najbolje. Pored kroja, bitan je i materijal. Materijal je taj koji će određeni komad izneti do kraja. Zato u našim buticima možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinjskog velura. Kada se svi kriterijumi slože, dobija se muški kožni sako koji ima taj skladan i tražen odnos kroja, materijala i kvaliteta.

Ako mislite da Vama neće pristajati muški kožni sakoi, nemojte ih lako otpisati. Zašto ne biste probali nešto novo i drugačije. Zaista nikad ne znamo koliko nešto može da bude dobro, dok to ne probamo. Upotpunite Vaš stajling. Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazuje svih 2 rezultata

 • Muški kožni sako - Calvin - CrnaMuški kožni sako - Calvin - Crna

  Muški kožni sako – Calvin – Crna

  15.990 RSD
 • Muški kožni sako - Leonard - Crna velurMuški kožni sako - Leonard - Crna velur

  Muški kožni sako – Leonard – Crna velur

  19.990 RSD
TOP
 • KATEGORIJE

 • FILTERI

  show blocks helper

  LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
  I CENA I KVALITET

  KOLEKCIJA

  SEZONA

  BRENDOVI

  ASORTIMAN

  VRSTA KOŽE

  TIP KRZNA

  DODATNE MOGUĆNOSTI

  BOJA

  • Crna (2)