ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

  DANSATMINSEK0
 • 0
 • 0
 • 0

Muški kožni sakoi

La Force muški kožni sakoi će Vam promeniti mišljenje. Kada pomislite na sako, šta Vam prvo „padne“ na pamet? Muškarac koji se nalazi u formalnom okruženju koji na sebi ima košulju, cipele možda i kravatu? Moramo Vam razbiti tu sliku. La Force kožni sakoi donose novu dimenziju korišćenja sakoa.

Naši muški kožni sakoi se mogu nositi u mnogim prilikama. Sa poslovnog sastanka, možete produžiti u provod sa prijateljima bez promene autfita. Kožni sakoi su lako uklopivi sa svim odevnim kombinacijama, bilo da nosite džins ili pantalone on će savršeno pristajati uz sve, a Vaša pojava nigde neće ostati nezapažena.

La Force sakoi su izrađeni od kvalitetnih materijala. Pažnja se poklanja kako samom kroju sakoa tako i materijalu stoga, u našim buticima možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinskog velura.

Ako mislite da Vama neće pristajati muški kožni sakoi, nemojte ih lako otpisati. Probajte nešto novo i drugačije. Nikad ne znamo koliko nešto može da bude dobro, dok to ne probamo. Upotpunite Vaš stajling.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 2 rezultata

 • Muški kožni sako - Leonard - Crna velurMuški kožni sako - Leonard - Crna velur

  Muški kožni sako – Leonard – Crna velur

  21.900 RSD 12.990 RSD
 • Muški kožni sako - Calvin - CrnaMuški kožni sako - Calvin - Crna

  Muški kožni sako – Calvin – Crna

  25.900 RSD 15.990 RSD
VRH