FORGOT YOUR DETAILS?


Ove cene su
zagarantovane još:

  dayhoursminsec0
 • 0
 • 0
 • 0

Muški kožni sakoi

La Force kožni sakoi će Vam promeniti mišljenje

Kada pomislite na muški kožni sako, koja Vam odevna kombinacija prva „padne“ na pamet? Muškarac koji se nalazi u formalnom okruženju, koji na sebi ima košulju, cipele možda i kravatu? Moramo Vam razbiti tu sliku. Danas muški kožni sakoi mogu da se kombinuju i sa ležernijim kombinacijama.

Naši muški sakoi se mogu nositi u mnogim prilikama. Sa poslovnog sastanka možete produžiti u provod sa prijateljima bez promene autfita. Bilo da nosite pantalone ili se prirodnije i prijatnije osećate u džinsu, kožni sakoi su komadi koje možete poneti sa sobom. Danas nam trendovi dozvoljavaju da kombinujemo i naizgled nespojive stvari. Više nije “čudno” videti nekog da nosi “starke” i kožni sako. Samo je potrebno da se dovoljno odvažite, budite drukčiji od drugih.

Pre svega kvalitet – Kožni sakoi

Da bi nešto na savršen način upotpunilo Vašu kombinaciju mora da bude od kroja koji će Vama pristajati najbolje. Pored kroja, bitan je i materijal. Materijal je taj koji će određeni komad izneti do kraja. Zato u našim buticima možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinjskog velura. Kada se svi kriterijumi slože, dobija se muški kožni sako koji ima taj skladan i tražen odnos kroja, materijala i kvaliteta.

Ako mislite da Vama neće pristajati muški kožni sakoi, nemojte ih lako otpisati. Zašto ne biste probali nešto novo i drugačije. Zaista nikad ne znamo koliko nešto može da bude dobro, dok to ne probamo. Upotpunite Vaš stajling. Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 2 results

 • Muški kožni sako - Calvin - CrnaMuški kožni sako - Calvin - Crna

  Muški kožni sako – Calvin – Crna

  15.990 RSD
 • Muški kožni sako - Leonard - Crna velurMuški kožni sako - Leonard - Crna velur

  Muški kožni sako – Leonard – Crna velur

  19.990 RSD
TOP
 • KATEGORIJE

 • FILTERI

  show blocks helper

  LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
  I CENA I KVALITET

  KOLEKCIJA

  SEZONA

  BRENDOVI

  ASORTIMAN

  VRSTA KOŽE

  TIP KRZNA

  DODATNE MOGUĆNOSTI

  BOJA

  • Crna (2)