FORGOT YOUR DETAILS?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Muški kožni sakoi

La Force muški kožni sakoi će Vam promeniti mišljenje. Kada pomislite na sako, šta Vam prvo „padne“ na pamet? Muškarac koji se nalazi u formalnom okruženju koji na sebi ima košulju, cipele možda i kravatu? Moramo Vam razbiti tu sliku. La Force kožni sakoi donese novu dimeziju korišćenja sakoa.

Naši sakoi se mogu nositi u apsolutno svakoj prilici. Sa poslovnog sastanka, možete produžiti u provod sa prijateljima bez promene autfita. Kožni sakoi su lako uklopivi sa svim odevnim kombinacijama, bilo da nosite džins ili pantalone on će savršeno pristajati uz sve, a Vaša pojava nigde neće ostati nezapažena.

La Force sakoi su izrađeni od kvalitetnih materijala. Pažnja se poklanja kako samom kroju sakoa tako i materijalu stoga u našim buticima možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinskog velura.

Ako mislite da Vama neće pristajati kožni sakoi, nemojte ih lako otpisati. Probajte nešto novo i drugačije. Nikad ne znamo koliko nešto može da bude dobro, dok ne probamo. Upotpunite Vaš stajling.

Osnažite sebe, odaberite La Force

Prikaži više...

Showing all 2 results

VRH