FORGOT YOUR DETAILS?

Muški kožni sakoi

La Force kožni sakoi će Vam promeniti mišljenje

Kada pomislite na muški kožni sako, koja Vam odevna kombinacija prva „padne“ na pamet?

Muškarac koji se nalazi u formalnom okruženju, koji na sebi ima košulju, cipele možda i kravatu? Moramo Vam razbiti tu sliku. Danas muški kožni sakoi mogu da se kombinuju i sa ležernijim kombinacijama.

Naši muški sakoi se mogu nositi u mnogim prilikama. Sa poslovnog sastanka možete produžiti u provod sa prijateljima bez promene autfita. Bilo da nosite pantalone ili se prirodnije i prijatnije osećate u džinsu, kožni sakoi su komadi koje možete poneti sa sobom. Danas nam trendovi dozvoljavaju da kombinujemo i naizgled nespojive stvari. Više nije “čudno” videti nekog da nosi “starke” i kožni sako. Samo je potrebno da se dovoljno odvažite, budite drukčiji od drugih.

Pre svega kvalitet – Kožni sakoi

Da bi nešto na savršen način upotpunilo Vašu kombinaciju mora da bude od kroja koji će Vama pristajati najbolje. Pored kroja, bitan je i materijal. Materijal je taj koji će određeni komad izneti do kraja. Zato u našem butiku možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinjskog velura. Kada se svi kriterijumi slože, dobija se muški kožni sako koji ima taj skladan i tražen odnos kroja, materijala i kvaliteta.

Ako mislite da Vama neće pristajati muški kožni sakoi, nemojte ih lako otpisati. Zašto ne biste probali nešto novo i drugačije. Zaista nikad ne znamo koliko nešto može da bude dobro, dok to ne probamo. Upotpunite Vaš stajling. Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 2 results

 • Muški kožni sako - Calvin - Crna

  Muški kožni sako – Calvin – Crna

  14.990 RSD
 • Muški kožni sako - Leonard - Crna velur

  Muški kožni sako – Leonard – Crna velur

  14.990 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

 • Crna (2)