ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Muške kožne duže jakne

Muške kožne duže jakne su talismani. One su nezaobilazne u garderoberu svakog poštovaoca dobre kožne jakne.

Muške kožne duže jakne se mogu nositi u raznim prilikama, sa njima odišete samopouzdanjem. Savršeno upotpunjavaju Vaš stil, ali i stav. Sa njima ćete uvek ostaviti utisak gde god da se pojavite. Možete je poneti na poslovni sastanak gde ćete ostaviti utisak muškarca koji je siguran u sebe, ceni kvalitet i praktičnost, dok sa malo drugačijom odevnom kombinacijom možete delovati totalno retro. Retko da postoji prilika u kojoj će Vam ona biti suvišna.

Muške kožne duže jakne su odlična investicija koja Vam uz pravilno održavanje može trajati godinama. Pored dobrih modela, La Force se može pohvaliti i kvalitetom samih jakni. Veliku pažnju poklanjamo materijalima od kojih su izrađene duže kožne jakne, one se izrađuju od najkvalitetnije jagnjeće kože.

Određeni modeli, koje nudimo u našim La Force buticima, na sebi imaju krznenu kragnu koja mušku dužu kožnu jaknu čini još efektnijom. Ono što će Vas obradovati jeste da u ponudi imamo i jakne sa prslukom, koji se može nositi zasebno. Takvom kupovinom dobijate dva komada garderobe po ceni jednog. U našim La Force buticima muške kožne duže jakne možete naći u veličina i do 5XL. Pored toga, nudimo Vam i veliki izbor boja. Budite sigurni da ćete kod nas pronaći jaknu koja Vam savršeno pristaje.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 10 rezultata

VRH