FORGOT YOUR DETAILS?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Muške kožne duže jakne

Muške kožne duže jakne su talismani. One su nezaobilazne u garderoberu svakog poštovalaca dobre kožne jakne.

Muške kožne duže jakne se mogu nositi u svim prilikama, sa njima odišete samopouzdanjem. Savršeno upotpunjavaju Vaš stil, ali i stav. Sa njima ćete uvek ostaviti utisak gde god da se pojavite. Možete je poneti na poslovni sastanak gde ćete ostaviti utisak muškarca koji je siguran u sebe, ceni kvalitet i praktičnost, dok sa malo drugačijom odevnom kombinacijom možete delovati totalno retro. Ne postoji prilika u kojoj će Vam ona biti suvišna.

Muške kožne duže jakne su odlična investicija koja Vam uz pravilno održavanje može trajati godinama. Pored dobrih modela, La Force se može pohvatili i kvalitetom samih jakni. Veliku pažnju poklanjamo materijalima od kojih su izrađene naše jakne, one se izrađuju od najkvalitetnije jagnjeće kože.

Određeni modeli, koje nudimo u našim La Force buticima, na sebi imaju krznenu kragnu koja jaknu čini još efektnijom. Ono što će Vas obradovati jeste da u ponudi imamo i jakne sa prslukom, koji se može nositi zasebno. Takvom kupovinom dobijate dva komada gardarobe po ceni jednog. U našim La Force buticima muške kožne duže jakne možete naći u veličina i do 5XL. Pored toga nudimo Vam i veliki izbor boja. Budite sigurni da ćete kod nas pronaći jaknu koja Vam savršeno pristaje.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 9 results

VRH