FORGOT YOUR DETAILS?

Muške prolećne jakne - Parke

Odličan dodatak svake kombinacije – prolećne jakne – parke

Da je nešto apsolutni hit, govori činjenica da je iz jesenje sezone, pronašlo put i do prolećne sezone. Muške prolećne jakne – Parke su uradile upravo to. Više nije tako retka pojava da nam parke sačinjavaju sastavni i omiljeni odevni komad, kako zimske tako i prolećne kolekcije. U ovu kategoriju ubrajamo muške parke za proleće, jesen, odnosno prelazni period.

Parke su i ove prolećne sezone itekako prisutne u svim kolekcijama renomiranih svetskih dizajnera. Muške prolećne jakne – parke se odlično uklapaju u odevne kombinacije. Svakako jedna od bitnijih njihovih karakteristika jeste što su odlični zaštitnici od vremenskih prilika koje nam varljivo proleće može doneti. Bićete zaštićeni i stilizovani u isto vreme

Praktične i tražene

Da su parke idealne za prelazni period, govori činjenica da je američka vojska 1965. u vijetnamskom ratu nosila upravo ove jakne. Baš tako su muške prolećne jakne – parke dobile i drugi naziv – vijetnamke. Kada su uvideli praktičnost ovih jakni, one su vrlo brzo postale izuzetno polularni i rado nošeni komadi. Nazivali je parkom ili vijetnamkom, jedno je sigurno, ovaj model će lako postati Vaš omiljeni prolećni dodatak.

U našim La Force buticima ćete pronaći parke u klasičnoj i vanvremenskoj maslinastoj boji, takođe i u crnoj, teget ili sivoj boji. Za one koji žele malo drugačiji izgled tu su muške prolećne jakne – parke maskirniih boja. Svaka sa sobom nosi određenu draž, zato odaberite parku one boje koja Vam najbolje pristaje. Ukoliko imate nekih nedoumica uvek se možete obratiti našem ljubaznom osoblju. Za koju god parku se odlučite, ne možete pogrešiti, upotpunite Vaš “look” na pravi način. Da li ćete birati muške parke za proleće, jesen, odnosno parke za prelazni period? Izbor je na Vama.

Bitno je da birate samo najbolje za sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 5 results

 • Muška prolećna jakna - Parka - 3792 - Zelena

  Muška prolećna jakna – Parka – 3792 – Zelena

  5.990 RSD 2.990 RSD
 • Muška prolećna jakna - Parka - ALN 72520 - Maskirna plava

  Muška prolećna jakna – Parka – ALN 72520 – Maskirna plava

  2.990 RSD
 • Muška prolećna jakna - Parka - 3792 - Siva

  Muška prolećna jakna – Parka – 3792 – Siva

  5.990 RSD 2.990 RSD
 • Muška prolećna jakna - Parka - ALN 72520 - Maskirna zelena

  Muška prolećna jakna – Parka – ALN 72520 – Maskirna zelena

  2.990 RSD
 • Muška prolećna jakna - Parka - 3792 - Crna

  Muška prolećna jakna – Parka – 3792 – Crna

  5.990 RSD 2.990 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

 • Crna (1)

 • Plava (1)

 • Siva (1)

 • Zelena (2)

 • Šarena (2)