ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Muške zimske jakne - Bomber / Fajerke

Tražite jednu jaknu za mnoštvo prilika. Muške zimske jakne – bomber / fajerke su onda idealne za Vas. Zbog njenih kameleonskih sposobnosti može se uklopiti u svaki stil, bilo da je u pitanju casual, „street style“ ili elegantan stajling. Muške zimske jakne – bomber / fajerke će se savršeno uklopiti u sve i savršeno pratiti Vaš ritam.

Ukoliko još uvek niste sigurni da su muške zimske jakne – bomber / fajerke za Vas, jer ste nesigurni kako bi se uklopile u Vašu svakodnevnu rutinu, mi ćemo Vam dati par ideja. Bićemo Vaša inspiracija. Rećićemo Vam da muške zimske jakne – bomber / fajerke lako možete kombinovati čak i za poslovni sastanak, ona će biti odlična dopuna Vašem looku.

Zamislite da se pojavite u tom izdanju na poslovnom sastanku, bićete odmah primećeni. Izgled govori mnogo o čoveku. Ostavićete utisak hrabrog čoveka sigurnog u sebe, a sa takvim će svi poželiti saradnju. Možete ostati verni i cool izdanju gde ćete ih kombinovati sa džinsom i dobrom čizmom. To je uvek sigurna i pobednička kombinacija.

U našim La Force buticima možete pronaći jaknu koja će Vam savršeno odgovarati, jer je naša ponuda raznovrsna. Kod nas možete pronaći muške zimske jakne – bomber / fajerke u prepoznatljivoj maslinasto zelenoj boji, crnoj, teget, krem. Pojedini modeli na sebi imaju krzno koje možete skinuti sa jakne.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 13 rezultata

VRH