ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Muške zimske jakne - Parke

Poslednjih sezona neizbežne i uvek prisutne u popularnom „street“ stilu, jesu upravo muške zimske jakne – Parke. Ukoliko ste u potrazi za jaknom koja je svetski priznata kao izuzetno izdržljiva i kao jakna koja se lako kombinuje sa svim autfitima, jednom rečju svestrana, onda je parka pravi izbor za Vas. Prednost muške zimske jakne – Parke jeste ta što je možete nositi u zimskoj i jesenjoj sezoni. U jesenjoj sezoni ona će Vas čuvati od naleta vetra i kiše, a u zimskoj sezoni će Vam pružiti sigurnost i toplotu koja nam je tim danima najpotrebnija. Kada nastupi zimska sezona, parke su apsolutni favorit svih modnih dizajnera.

Muške zimske jakne – Parke su sigurna investicija. Nad njima vreme i promene trendova nemaju nikakvu moć. Od trenutka njene pojave na tržištu, pedesetih godina prošlog veka, ona drži svoju poziciju i svake sezone je na modnoj pisti. Muške zimske jakne – Parke se mogu naći u dve dužine, u srednjoj dužini sa velikom krznenom kapuljačom i u dužini do kolena. Oba modela možete pronaći u našim La Force buticima.

Sve naše parke su izrađene od najkvalitetnijih materijala. Velika pažnja se poklanja detaljima kao što su džepovi i nitne koje jaknu čine još efektnijom. Da su muške zimske jakne – Parke stvorene za hladne zimske uslove govori činjenica da su prvu, primitivniju verziju parke osmislili Eskimi.

U La Force buticima možete pronaći veliki izbor modela. Nudimo Vam veliki izbor boja crna, teget, maskirno zelena i klasičnu, nepogrešivu maslinasto zelenu… izbor je na Vama. Posetite nas i odaberite onu idealnu jaknu koja će pristajati baš uz Vaš personaliti.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 5 rezultata

VRH