FORGOT YOUR DETAILS?

Muške zimske jakne - Parke

Stilizovani i ugrejani uz muške zimske jakne – parke

Poslednjih sezona neizbežne i uvek prisutne u popularnom “casual” stilu, jesu upravo muške zimske jakne – parke sa krznom i bez krzna. Ukoliko ste u potrazi za jaknom koja je svetski priznata kao izuzetno izdržljiva i kao jakna koja se lako kombinuje sa svim autfitima, jednom rečju svestrana, onda je parka pravi izbor za Vas.

Prednost muške zimske jakne – parke jeste ta što je možete nositi u zimskoj i jesenjoj sezoni. U jesenjoj sezoni ona će Vas čuvati od naleta vetra i kiše, a u zimskoj sezoni će Vam pružiti sigurnost i toplotu koja nam je tim danima najpotrebnija. Kada nastupi zimska sezona, parke su apsolutni favorit svih modnih dizajnera.

Neke jakne odolevaju svim promenama trendova

Nad parkama vreme i promene trendova nemaju nikakvu moć. Od trenutka kada su se pojavile na tržištu, pedesetih godina prošlog veka, one drže svoju poziciju i svake sezone su na modnoj pisti. Zimske jakne – parke se mogu naći u dve dužine, u srednjoj dužini sa velikom krznenom kapuljačom i u dužini do kolena. Obe varijante možete pronaći u našim La Force buticima. Ovi modeli jakni su jako izdržljivi i odlično su se pokazali u zimskim uslovima. Kao prilog tome koliko su savršene za zimu, govori činjenica da su prvu, primitivniju verziju parke osmislili Eskimi.

U La Force buticima možete pronaći muške zimske jakne – parke sa krznom i bez krzna u raznim bojama. Naša ponuda obuhvata boje kao što su crna, teget, maskirno zelena i klasična, nepogrešiva maslinasto zelena. Posetite nas i odaberite onu idealnu jaknu koja će Vama najbolje pristajati.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 4 results

 • Muška zimska jakna - Parka - 82560-1 - Crna

  Muška zimska jakna – Parka – 82560-1 – Crna

  9.990 RSD 7.990 RSD
 • Muška zimska jakna - Parka - 82560-2 - Zelena

  Muška zimska jakna – Parka – 82560-2 – Zelena

  9.990 RSD 7.990 RSD
 • Muška zimska jakna - Parka - Staff Fabio - Zelena

  Muška zimska jakna – Parka – Staff Fabio – Zelena

  12.990 RSD 8.990 RSD
 • Muška zimska jakna - Parka - 82560-3 - Teget

  Muška zimska jakna – Parka – 82560-3 – Teget

  9.990 RSD 7.990 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

 • Crna (1)

 • Plava (1)

 • Zelena (2)