FORGOT YOUR DETAILS?

Muški zimski prsluci - Sportski i Casual

Ono što nam daje onaj potreban osećaj prijatnosti – zimski sportski prsluci

Muški zimski sportski prsluci su idealni kada dođe ono vreme u godini, kada je jakna suvišna, a bez nje i nije baš prijatno. Muški zimski prsluk se pokazao kao apsolutan favorit jačeg pola.

Jesenje šetnje svima prijaju, baš u tim trenucima na ulicama Vašeg grada možete videti kako muškarci svoje kombinacije upotpunjavaju prslucima. Oni nam daju osećaj prijatnosti kojem svi težimo. Prohladan vetar koji je redovna pojava svake jeseni, ne mora biti razlog zbog kog ćete odustati od šetnje ili neke sportske aktivnosti. Sve što Vam je potrebno jesu muški zimski sportski prsluci.

Komadi koji se rado biraju – sportski prsluci

Prednost prsluka je što ga možete poneti kako na džins i pantalone, tako i na trenerku. Zato Vam ovaj jedan komad garderobe omogućava da ga nosite u više različitih prilika. Bez obzira na Vaš izbor garderobe, muški zimski sportski prsluci će biti dodatak Vašem autfitu sa kojim ne možete nikada pogrešiti. Pored toga što će oni upotpuniti Vaš autfit, oni su i odlični zaštitnici od vetra.

Trenutno u ponudi La Force butika možete pronaći prsluke u crnoj, teget i plavoj boji. To su lako prilagodljive boje. Kao još jednu prednost prsluka ističemo to što ako dođete u situaciju da Vam i prsluk bude previše, lako ga možete skinuti i odložiti u svoj ranac. Toliko malo mesta zauzima. Razloga i situacija u kojima se mogu nositi muški zimski sportski prsluci je puno. Zato nemojte čekati, posetite naše butike još danas.

Osnažite sebe, odaberite muški zimski prsluk La Force.

Prikaži više...

Prikazuje se jedan rezultat

  • Muški zimski sportski prsluk - Staff Sky West - Crna

    Muški zimski sportski prsluk – Staff Sky West – Crna

    3.990 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

  • Crna (1)