ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

NAPRAVITE NALOG


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Ženski kožni mantili

Kada pomislite na savršen jesenji dan, kako ga zamišljate? Lagana šetnja gradom obučenim u zlatnu boju, šareni kišobrani koji razbijaju sivilo oko Vas i ženski kožni mantili koji Vas štite od naleta kiše i hladnjikavog vetra.

Ženski kožni mantili su odličan izbor iz više razloga. Bilo da imamo pravu jesen ili ne, kožni mantil će Vam omogućiti da budete elegantni čak i kad mislite da Vam vremenske prilike to neće dopustiti. Uz dobru tašnu, čizme i kožni mantil spremne ste za svaku priliku. A ako pak bude onako kako je poslednih godina, da iz zimskih jakni prelazimo u majice kratkih rukava, kožni mantil će Vam svaku večernju šetnju učiniti prijatnom.

Trendovi se menjaju ali neke stvari ostaju iste, kako i kožne jakne tako i ženski kožni mantili ostaju uvek tu uz nas. Nikada nećete pogrešiti kada ga ponesete.

La Force ženski kožni mantili su krojeni od najkvalitetnije stoprocentno prirodne jagnjeće i teleće kože. Ženski kožni mantil je investicija koja se isplati, biće Vaš veran pratilac dugi niz godina, a to Vam garantuje činjenica da je izrađen od jagnjeće kože koja je mekana i nije podložna pucanju. Vodimo računa o kroju i pažnju poklanjamo detaljima tako da naši kožni mantili prate modne trendove. U La Force ženskim kožnim mantilima nikad nećete ostati ne primećeni.

Mi Vam nudimo kožne mantile raznih boja, sa krznom ili bez. Krzno može biti prirodno ili industrijsko. Posetite naše butike i uverite se u raznovrsnost naše ponude. Izbor je veliki, na Vama je samo da odaberete.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 12 rezultata

VRH