ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Ženski montoni

Kada dođe hladna i duga zima, ništa nam nije bitno sem da se dobro ušuškamo i utoplimo. Šta ćete nam reći ako Vam kažemo da to možete uraditi vrlo lako i to sa stilom. Predstavljamo Vam idealno rešenje za zimske dane, to su montoni.

Opšte je poznato da se zbog mode i lepote mora dosta trpeti, uz La Force to nije slučaj. Naši montoni su rešenje. Naši montoni su napravljni tako da vas greju dugi niz godina, pažljivio su skrojeni sa minimalnim menjanjem prirodnog materijala. Kako smo to postigli pitate se!?

La Force Vam nudi montone u različitim kombinacijama kože i krzna. Nudimo Vam montone u različitim bojama i nijansama (braon, crna, siva, teget, bordo, bež), sa dodacima od krzna, duže ili kraće modele, sa kapuljačom ili bez. Dodaci mogu biti od krzna rakuna, lisice ili dabra. I na kraju ali ne i najmanje bitno jeste cena. La Force montoni su vrlo pristupačnih cena i naš tim se uvek trudi da čestim akcijama izađe u susret Vašem budžetu.

Drage naše dame, kojem god životnom dobu pripadate u La Force butiku naćićete monton koji je kao stvoren za Vas. Dopustite da Vas svet čak i u najgorim vremenskim prilikama vidi u Vašem najboljem izdanju.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano 1–16 od 66 rezultata

VRH