FORGOT YOUR DETAILS?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

Ženske kožne jakne sa krznom

Visoki kvalitet – super cene – kožne jakne sa krznom

La Force Vam iz svog bogatog asortimana kožne kolekcije izdvaja najbolje i najpovoljnije ženske kožne jakne sa prirodnim krznom visokog kvaliteta.

Koža je izuzetno popularan materijal zbog svog kvaliteta, lepote i dugotrajnosti, dok je prirodno krzno simbol prefinjenosti i luksuza. Kada se spoje ova dva materijala dobijaju se izuzetno dragoceni i kvalitetni komadi garderobe.

Neke invensticije se zaista isplate

Pomislile ste da ženske kožne jakne sa prirodnim krznom nisu isplative jer ćete morati da nabavljate novu kožnu jaknu čim krene toplije vreme? Varate se. Znamo da je nezamislivo nositi je kada krene leto i lepo vreme. Zato iz naše ponude izaberite model koji ima mogućnost skidanja krzna.

Kada je prohladno, dobijate fenomenalan komad koji će da Vas greje. Drugo, zašto ne biste izgledale fenomenalno tokom prolećnih i jesenih večeri dok opušteno šetate sa prijateljima? Bogato krzno lisice ili rakuna, klasičan model kožne jakne sa krznom ili neki malo buntovniji? Koja je Vaš izbor?

Koje boje Vama najbolje stoje?

Kada nas sunce obraduje, dovoljno je da sa Vaše jakne skinete krzno i dobijate fenomenalnu jaknu koju možete nositi u varljivim prolećnim, ali i letnjim večerima. Ne postoji ta odevna kombinacija, koju nije moguće uklopiti sa ovim jaknama. Veliki izbor boja, kao što su roze, bordo, zelena, žuta, braon, crna i mnoge druge, Vama daju veliku mogućnost kombinovanja. Svakako ne postoji razlog zašto se u Vašem ormaru ne bi našla jedna ovakva jakna.

San svake žene je da u svom garderoberu ima bar jednu kožnu jaknu. Zašto ženska kožna jakna sa krznom ne bi bila deo tog sna? Najbolje i najpovoljnije kožne jakne sa krznom vrhunskog kvaliteta i najfinije izrade možete pronaći samo kod nas. Pogledajte naše modele ženskih kožnih jakni sa krznom koje su u modi svake sezone. Udovoljite sebi, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazuje se 1–24 od 50 rezulatata

TOP