ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Ženske kožne Pelerine

Davno je bilo kada su naše bake i prabake ponosno šetale ženske kožne pelerine. Sada je red na nas. Neke stvari nikad ne izlaze iz mode ili se ponosno vraćaju. I to na „velika vrata“, kao što su pelerine.

Ženske kožne pelerine su nekada davno bile simbol ženstvenosti i elegancije. Ni danas nisu ništa manje od toga, svetski dizajneri su uvideli gracioznost koju pelerine nose sa sobom. Danas ih srećemo samo u malo drugačijem kroju.

Pelerine su sve popularnije, nemojte da se plašite da budete malo drugačije. Niko ne može osporiti da pelerine imaju vanvremensku privlačnost. Pogotovo sada kada možete sebi priuštiti ženske kožne pelerine koje će biti uz Vas u svakoj prolećnoj i jesenjoj sezoni.

La Force veliku pažnju posvećuje kvalitetu kože od kojeg se izrađuju ženske kožne pelerine. Tako da možete očekivati da u našim buticima pronađete pelerine modernog kroja od najfinije jagnjeće kože i svinjskog velura sa industrijskim ili prirodnim krznom, u bojama kao što su standardna crna, bela ili pak braon. Posetite naše butike pronađite pelerinu koje će dočarati Vašu individualnost.

Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 8 rezultata

VRH