FORGOT YOUR DETAILS?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

  DANSATminSEK0
 • 0
 • 0
 • 0

Ženski prolećni mantili

Komadi koji odolevaju vremenu – ženski prolećni mantili

Ono što nema rok trajanja spada u klasike. Složićete se sa nama? Upravo su takvi prolećni mantili. Ženski prolećni mantili doprinose Vašem stilu i upotpunjavaju ga.

Oni su odlični zaštitnici od promenljivog prolećnog vremena. Njihov kroj i lagani materijali od kojih su skrojeni su baš ono što nam je potrebno u prolećnim i u jesenjim danima. Sa njima ćete se osećati slobodno. Ženski prolećni mantili nikako neće ograničavati vaše kretanje. Prolećni mantili odličan su pratilac. Pružiće Vam potporu dok obavljate svakodnevne obaveze.

Mantili su od onih odevnih komada koji savršeno pristaju formalnom, elegantnom i casual stilu.
Na prvu pomisao niste sigurne da jedan mantil možete nositi na toliko različitih kombinacija? Čitajući ovaj tekst, polako postaće Vam jasnije kako to da učinite.

Jedan komad za više stilova

Krenuli ste u opuštenu šetnju sa porodicom? Naravno da ćete poželeti da se malo opuštenije obučete. Uz džins i bluzu, odlično će Vam pristajati ženski prolećni mantili. Čime ćete upotpuniti poslovnu kombinaciju? Sve što Vam je potrebno su dobre cipele, tašna i mantil. Ovako stilizovane izgledaćete krajnje profesionalno i poslovno.

Koja je dobitna kombinacija za izlazak? Crna haljina, potpetice i mantil – ništa Vam više ne treba da istaknete Vaš seksipil. Nemojte se plašiti da ženski prolećni mantili neće pristajati uz lepršave prolećne haljine. Šta više, upravo ta kombinacija je apsolutan hit poslednjih par sezona. Kupovinom ovog mantila, obezbedile ste sebe za više prilika.

Nemojte gubiti vreme. Nabavite ovaj vanvremenski komad. Posetite La Force butike.
Udovoljite sebi, odaberite La Force

Prikaži više...

Prikazuje se jedan rezultat

 • SUPER CENA
  Ženski prolećni mantil - B506 - Svetlo Bež

  Ženski prolećni mantil – B506 – Svetlo Bež

  9.990 RSD 4.990 RSD
TOP
 • KATEGORIJE

 • FILTERI

  show blocks helper

  SPECIJALNE AKCIJE

  KOLEKCIJA

  SEZONA

  BRENDOVI

  ASORTIMAN

  VRSTA KOŽE

  TIP KRZNA

  DODATNE MOGUĆNOSTI

  BOJA

  • Krem (1)