FORGOT YOUR DETAILS?

Ženski prolećni mantili

Komadi koji odolevaju vremenu – ženski prolećni mantili

Ono što odoleva vremenu spada u klasike. Složićete se sa nama? Upravo su takvi ženski prolećni mantili. Idealni mantili za prelazni period. Ženski prolećni mantil doprinosi Vašem stilu i upotpunjuje ga.

Oni su odlični zaštitnici od promenljivog prolećnog vremena. Njihov kroj i lagani materijali od kojih su skrojeni su baš ono što nam je potrebno u prolećnim i u jesenjim danima. Sa njima ćete se osećati slobodno. Ženski prolećni mantili nikako neće ograničavati vaše kretanje. Prolećni mantili odličan su pratilac. Pružiće Vam potporu dok obavljate svakodnevne obaveze.

Mantili su od onih odevnih komada koji savršeno pristaju formalnom, elegantnom i casual stilu.
Na prvu pomisao niste sigurne da jedan mantil možete nositi na toliko različitih kombinacija? Čitajući ovaj tekst, polako postaće Vam jasnije kako to da učinite.

Jedan komad za više stilova

Krenuli ste u opuštenu šetnju sa porodicom? Naravno da ćete poželeti da se malo opuštenije obučete. Uz džins i bluzu, odlično će Vam pristajati ženski prolećni mantili. Čime ćete upotpuniti poslovnu kombinaciju? Sve što Vam je potrebno su dobre cipele, tašna i mantil. Ovako stilizovane izgledaćete krajnje profesionalno i poslovno.

Koja je dobitna kombinacija za izlazak? Crna haljina, potpetice i mantil – ništa Vam više ne treba da istaknete Vaš seksipil. Nemojte se plašiti da ženski prolećni mantili neće pristajati uz lepršave prolećne haljine. Šta više, upravo ta kombinacija je apsolutan hit poslednjih par sezona. Mantili za prelazni period su sigurna investicija, obezbedile ste sebe za više prilika.

Nemojte gubiti vreme. Nabavite ovaj vanvremenski komad – ženski prolećni mantil. Posetite La Force butike.
Udovoljite sebi, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazuje se jedan rezultat

  • Ženski prolećni mantil - B506 - Svetlo Bež

    Ženski prolećni mantil – B506 – Svetlo Bež

    4.990 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

  • Krem (1)