FORGOT YOUR DETAILS?


DRAGI NAŠI POTROŠAČI PRIPREMILI SMO SJAJNE POPUSTE ZA VAS


Ženski prolećni prsluci

Više nego potreban – ženski prolećni prsluk

Ženski sportski prolećni prsluci su ono što nam daje idealnu ravnotežu u oblačenju. Kada nastupi varljivo vreme, svi potežemo za nekim komadom koji bi nam obezbedio onaj osećaj prijatnosti za kojim težimo. Baš u tom trenutku smo svi svesni da je to prsluk. Ženski prolećni prsluk predstavlja ono malo što nam nedostaje kako bi nam ukupan užitak bio savršen.

Ženski sportski prolećni prsluci se mogu kombinovati sa skoro svakim autfitom. Sa njima ne možete pogrešiti. Bilo da ga nosite na kratak rukav ili čak preko prolećne kožne jakne, nema greške – svaka kombinacija je dobitna. Na Vama je da odredite ono u čemu se osećate najbolje i tu kombinaciju upotpunite sa prolećnim prslukom.

Kakav prsluk ćete Vi odabrati?

U La Force buticima ćete pronaći pregršt modela. Naši ženski prolećni prsluci su različitih boja, krojeva i dezena. Bilo da ste u potrazi za vanvremenskim teksas prslukom ili se u Vaš manir oblačenja više uklapaju modernije verzije šarenih dezena. Sve to možete pronaći na jednom mestu – u La Force buticima.

Ono što Vam moramo naglasiti jeste da mnogo naših modela iz kolekcije ženski prolećni prsluci imaju dva lica, tako da Vam to daje još više mogućnosti za kombinovanje. Po jednoj i to pristupačnoj ceni dobijate dva odevna komada. Ukoliko težite urbanom look-u, kod nas Vas čekaju sportski prsluci izraženih printova koji će dobrineti Vašem izgledu.

Veliki izbor prolećnih prsluka koji Vas očekuje u našim buticima, Vam garantuje da ćete kod nas pronaći prsluk koji je savršen za Vas.
Udovoljite sebi, odaberite La Force.

Prikaži više...

Nije pronađen nijedan proizvod koji odgovara vašem izboru.

TOP
 • KATEGORIJE

 • FILTERI

  show blocks helper

  LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
  I CENA I KVALITET

   KOLEKCIJA

    SEZONA

     BRENDOVI

      ASORTIMAN

       VRSTA KOŽE

        TIP KRZNA

         DODATNE MOGUĆNOSTI

          BOJA