ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?


AKCIJA SA OVIM CENAMA
TRAJE JOŠ:

    DANSATMINSEK0
  • 0
  • 0
  • 0

Ženske zimske jakne - Parke

Ženske zimske jakne – Parke su poslednjih sezona postale prosto „must have“ što se tiče zimskih i jesenjih komada. Parke možete kombinovati sa svim Vašim „izdanjima“, od ležernih do trendi kombinacija. Kada nastupi zimska sezona parke su apsolutni favorit svih modnih dizajnera. Kako nam se ženske zimske jakne – Parke uklapaju u dve sezone?

U La Force buticima možete pronaći svoju parku za jesen i zimu. Tanji modeli parki koji nisu postavljeni krznom idealni su za jesenje dane, dok su modeli postavljeni toplim krznom idealni za hladne zimske dane.

Da su ženske zimske jakne – Parke sigurna investicija govori nam činjenica da od kada se pojavila, pedesetih godina prošlog veka, ona drži svoju poziciju. Glavna karakteristika parke jeste krznena postava koja se nalazi i na kapuljači i čini zaštitni znak svake parke.

Danas se ona može naći u raznim bojama, u šta se možete uveriti u našim buticima. Ženske zimske jakne – Parke se mogu naći u dve dužine. Jedna je srednje dužine koja je obično u kombinaciji sa velikom krznenom kapuljačom, a druga je dužine do struka. Oba modela možete pronaći u našim La force buticima.

Sve naše ženske parke su izrađene od najkvalitetnijih materijala, gde se velika pažnja poklanja detaljima na jakni koji je čine još efektnijom. Zanimljivo je da su parku osmislili Eskimi, kako bi se zaštitili od hladnoće. Akcenat je bio na krznu unutar i oko kapuljače, kako bi zaštitili lice od naleta vetra i snega. Takođe i na učkuru oko struka koji dodatno zaustavlja prodor vetra i zadržava toplotu. Zato su ženske zimske jakne – Parke idealne za duge hladne dane.

Posetite nas i odaberite onu idealnu jaknu koje će pristajati baš uz Vaš personaliti.

Udovoljite sebi, odaberite La Force.

Prikaži više...

Prikazano svih 12 rezultata

VRH