FORGOT YOUR DETAILS?

Ženski zimski sportski prsluci

Uvek praktični – zimski prsluci

Kada dođe vreme za slojevito oblačenje, ono za čim nam ruka uvek krene jeste upravo taj ženski zimski prsluk. Zbog njihove praktičnosti da sa lakoćom upotpune skoro svaki autfit, ženski zimski sportski prsluci su uvek siguran izbor.

Komad koji je preko potreban – pitate se da li je zaista tako?

Da li Vam se dogodilo da tokom šetnje jesenjeg ili prolećnog dana, naglo zasija sunce? Tada bi možda i poželele da skinete svoju jaknu, ali Vas prosto muči činjenica da ćete morati da je “nosate” okolo. Ženski zimski sportski prsluci Vam neće zadati te brige. Oni pružaju onaj fini osećaj prijatnosti koji nam je potreban. Sve da Vas i sunce prevari, prsluci zauzimaju toliko malo mesta, da ih lako možete odložiti u svoju tašnu ili ranac.

Druga situacija kada zimski sportski prsluci dokažu svoju praktičnost, jeste situacija koja nam se verovatno svima događa. U prelaznom periodu, kada grejanje u Vašoj kancelariji prestane sa radom, a još uvek nije dovoljno toplo da sedite samo u bluzi, malo je neusmesno da budete u jakni. Zar ne? Zato su ženski zimski sportski prsluci idealni. Ako na sebi imate prsluk, sigurno nećete dobiti onaj “čudan pogled” od kolega, a Vi ćete se osećati prijatno.

Odličan pratilac svakog autfita

Kada vremenske prilike ne zahtevaju zimsku jaknu pravo je vreme da svoj stajling upotpunite zimskim prslukom. Koliko god se menjaju trendovi, neke stvari ostaju nepromenjene – ženski zimski sportski prsluci su uvek IN. Možete ih ukombinovati u Vaš autfit u svakoj situaciji i skoro svakoj prilici. Na Vama je samo da dođete u naš butik i odaberete ženski zimski prsluk koji će Vam najbolje pristajati.
Osnažite sebe, odaberite La Force.

Prikaži više...

Showing all 2 results

 • Ženski zimski prsluk - Sportski i Casual - 4702 - Crvena-srebrna 1

  Ženski zimski prsluk – Sportski i Casual – 4702 – Crvena-srebrna

  1.990 RSD
 • Ženski-Zimski-Sportski-Prsluk-4702-Teget

  Ženski zimski sportski prsluk – 4702 – Teget-srebrna

  2.990 RSD 2.490 RSD
TOP

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

BOJA

 • Plava (1)

 • Siva (2)

 • Crvena (1)