FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Za svačiji stil i ukus - La Force muške prolećne jakne

Create your own visual style... let it be unique for yourself and yet identifiable for others. - Napravite svoj stil odevanja… Neka bude jedinstven za sebe i prepoznatljiv za druge. (Orson Welles - američki glumac)

Postoje dve vrste muškaraca, oni koji misle da je moda zanimacija za nežniji pol i oni muškarci koji su shvatili da je moda vrlo zabavna i da im može pomoći da lakše osvoje ženska srca. Bilo da pripadate jednoj ili drugoj grupi muškaraca, a potrebna Vam je jakna za prelazni period, mi imamo idealno rešenje za Vas. U našem raznolikom asortimanu proizvoda imamo muške prolećne jakne za svačiji ukus i stil.

Šta to čini jaknu za proleće i jesen savršenom?

Fashions fade, style is eternal. - Moda je prolazna, stil je večan. (Yves Saint Laurent - modni dizajner)

Želite savršenu jaknu koja će moći da se izbori sa svim uslovima, a ujedno odgovara Vašem ličnom stilu? Kako bi bila savršena ona mora imati sledeće osobine:
- Da se lako kombinuje
- Da bude komforna i udobna
- Lagana i tanka

Ovakva jakna će moći da Vas zaštititi od hladnoće tokom prohladnih prolećnih jutara kada krenete na posao ili tokom hladnih jesenjih večernjih izlazaka.
Baš ovakve jakne naćićete u La Force butiku.

Dočekajte proleće veseli, nasmejani i dobro obučeni

My main focus is to always try to be myself first, and then, hey, if I wear a cool jacket, that's a bonus. - Moj glavni fokus je da uvek pokušam da budem svoj, a onda, eeej, ako nosim cool jaknu, to je bonus. (John Krasinski, američki glumac, scenarista i producent)

Sa pojavom prvih sunčanih i toplih dana zimske postavljene, punjene jakne i kapute menjamo za prolećne jakne, teksas jakne, kožne jakne i mantile. Prateći modne trendove, predstavljamo Vam mušku kolekciju sa pet različitih kategorija prolećnih jakni i jakni za prelazni period. Jakne koje će svakog muškarca zaštiti od hladnoće, vetra i naleta kiše u promenljivom prolećnom vremenu:

Muške prolećne jakne – Sportske i Casual

Za one koji vole ležerno odevanje, idealno za svakodnevne prilike, iz našeg raznovrsnog asortimana preporučujemo sportske modele jakni za prelazni period. Pored klasičnih modela, imamo i modele sa integrisanim audio slušalicama, modele sa dva lica, kao i modele kojima se skida kapuljača. U ovoj kategoriji možete pronaći muške prolećne jakne – sportske i casual raznih boja, krojeva i brojeva. Naša široka ponuda artikala Vam obećava da ćete kod nas pronaći jaknu za kojom tragate.

Muške prolećne jakne – Parke

Muške prolećne jakne - parke su među najpopularnijim jaknama za proleće i jesen. One će se lako uklopiti sa Vašim autfitom. Parke se uklapaju i sa casual stilom odevanja, pa ukoliko ste ljubitelj ovog stila oblačenja, parka je savršena jakna za Vas. U La Force butiku možete pronaći parke raznih boja kao što su, klasična maslinasta boja, takođe teget, crna ili siva boja. Za one malo odvažnije, tu su muške prolećne jakne – parke maskirnih boja. Za bilo koju da ste se odlučili, sa La Force-om ste napravili pravi izbor.

Prelazni period i kožne jakne - savršen spoj

I wear boots. I wear jeans and usually just sort of a beat-up T-shirt and a leather jacket. If I bring more leather jackets home, my wife will kill me. - Ja nosim čizme. Ja obično nosim farmerke i neku vrstu iznošene majice i kožnu jaknu. Ako donesem još kožnih jakni kući, moja žena će me ubiti. (Justin Theroux, američki glumac, producent i scenarista)

Tačno je da je kožna jakna odevni predmet za koji treba izdvojiti više novca, ali ukoliko je kožna jakna koju ste kupili kvalitetno izrađena, ona će Vas dugo služiti i u njoj ćete uvek fenomenalno izgledati.

Kratke kožne jakne

Kratke kožne jakne su najpopularnije od svih modela kožnih jakni. Zbog njihove praktičnosti našle su odobravanje i prihvatanje od strane svih nas. Njih ćete lako kombinovati sa skoro svim autfitima i stilovima oblačenja. O njihovoj popularnosti govori nivo njihove prisutnosti u kinematografiji, muzičkoj industriji, ali i svakodnevnom životu. Ako još uvek niste ponosni vlasnik muške kožne kratke jakne, sada je pravi trenutak da to postanete.

Duže kožne jakne

Duže kožne jakne su od onih modela koji pripadaju klasici, jakne koje su večne i svetski prihvaćene. Kožne duže jakne odlično pristaju formalnijem oblačenju, tako da ih lako možete nositi na poslovnim sastancima. Jakne zbog kojih ćete odisati samopouzdanjem. One će upotpuniti kako Vaš stil, tako i Vaš stav. U ponudi imamo i jakne sa prslukom, koji se može nositi zasebno i muške kožne duže jakne koje možete naći u veličinama i do 5XL.

Muški kožni sakoi

Kožni sakoi možda još uvek nisu doživeli vrhunac svoje popularnosti, ali dokaz da vrede je u tome što su godinama prisutni. Kožni sakoi su odličan pratilac malo formalnijeg stila oblačenja, u kombinaciji sa elegantnim pantalonama dodatno ističu vašu muževost. U zavisnosti od situacije i ukusa, možete ga poneti i u malo opuštenijem autfitu. U La Force butiku možete pronaći sakoe od najkvalitetnije jagnjeće kože i svinjskog velura.

TOP

FILTERI

ASORTIMAN

 • Prikaži više

POL

SEZONA

SASTAV LICA

 • Prikaži više

DOSTUPNE VELIČINE

 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • 2XL
 • 3XL
 • 4Xl
 • 5XL
 • 6Xl
 • 7XL
 • 8XL
 • 9XL

DUŽINA

KRZNO

BOJA