ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

KREIRAJTE NALOG

Jakna za dobar imidž – Muške Staff jakne

Fashion has to reflect who you are, what you feel at the moment, and where you’re going. – Moda mora da odrazi ko ste, kako se trenutno osećate i kuda idete. (Pharrell Williams, američki pevač, tekstopisac, producent i modni dizajner)

U životu nam uvek nedostaje ono malo da bi sve bilo savršeno. Kako u životu tako i u stajlingu, dopustite da La Force i muške Staff jakne budu baš to što će Vaš stajling upotpuniti i dovesti do savršenstva.

Muške Staff jakne su savršen dodatak svakom autfitu, možete ih kombinovati sa skoro svakom odevnom kombinacijom, one će je činiti posebnom i primećenom.

Znamo koliko cenite praktičnost, zato će Vas jakne pored svega ostalog štititi od svih vremenskih prilika. Njihova udobnost će Vam biti „vetar u leđa“, bilo da je u pitanju letnja ili zimska kolekcija, njihov savršen kroj će Vam omogućiti da bez ograničenja uživate u Vašim svakodnevnim aktivnostima. Muške Staff jakne su visokog kvaliteta, standardizovane, inovativnog dizajna i pristupačnih cena.

Osnažite sebe, obucite La Force.

Za sve koji se osećaju mlado, na neke stvari godine nemaju uticaj

Real style is never right or wrong. It’s a matter of being yourself on purpose. – Pravi stil nikada nije ispravan ili pogrešan. Stvar je u tome da budete svoji, namerno. (G. Bruce Boyer, urednik modnog časopisa Town & Country)

Staff je prvenstveno orijentisan na mlađu populaciju, od 18 do 30 godina, koja je dinamična, posebna i viđena, a ipak svoja! Zbog izuzetno velikog izbora muških Staff jakni, u našem butiku ćete naći muške Staff jakne koje će Vam fenomenalno pristajati. Godine nikada ne trebaju da predstavljaju granicu i kočnicu. Kojoj god starosnoj grupi pripadate, imate prava da svoj stil izrazite na način koji Vi želite. Neka La Force bude Vaš izbor, da se svetu prezentujete u najboljem svetlu, baš onako kako Vi želite.

Budite ugrejani i moderni

My style has changed and evolved mainly because I've grown to have more confidence in myself. – Moj stil se promenio i evoluirao uglavnom zato što sam postao sigurniji u sebe. (Kevin Durant, američki NBA košarkaš)

Pravo je umeće da i u najopuštenijim trenucima izgledate moćno i elegantno. Cilj je da uz minimalan trud, u garderobi koja je istovremeno i jako udobna, postignete taj efekat. Zato smo mi tu! Muške Staff jakne su izuzetno udobne, tople i mogu fantastično da se kombinuju sa elegantnim i sa casual autfitom. Muške Staff jakne delimo u dve kategorije, da nam budete opremljeni za sve vremenske prilike. Imamo izuzetno bogat asortiman Staff muških jakni za zimski i prelazni period.

Iz ponude izdvajamo Staff perjane jakne koje će Vas grejati tokom hladnih zimskih dana. Muške Staff jakne će Vas čuvati, grejati i omogućiti da normalno funkcionišete i u najgorim zimskim danima.

Što se tiče Staff asortimana za prelazni period, iz ponude izdvajamo vanvremenske, uvek moderne Staff prsluke i naravno, tanke sportske i elegantne jakne za prohladna prolećna ili jesenja jutra, dane i večeri.

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših potrošača.

Radno vreme naših butika:
Pon – Pet: 11h-19h Subota: 10h-17h

Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj osoba koje se nalaze u La Force butiku u isto vreme.

Kupovinu možete obaviti i online u vidu porudžbenice ili kontaktiranjem naših prodavaca putem telefona. Na sva vaša pitanja, pozive i poruke, odgovorićemo u toku radnog vremena.

BUTIK U BEOGRADU – Za kožne jakne, bunde, montone i krznene prsluke

Kontakt telefoni:
T + 381 (0) 69 271 22 88
T + 381 (0) 63 417 377

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, Lokal broj 28/L, 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

BUTIK U BEOGRADU – Za zimske jakne i jakne za prelazni period i obuću

Kontakt telefoni:
T + 381 (011) 313 99 38
T + 381 (0) 63 190 91 99

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10d - YU biznis centar, Lokal broj 28/NP (Nisko prizemlje), 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

TOP

FILTERI

show blocks helper

UHVATI AKCIJU

RASPRODAJA

ASORTIMAN

 • Prikaži više

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

 • Prikaži više

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

 • Prikaži više

BOJA

 • Crna (255)

 • Braon (118)

 • Plava (109)

 • Siva (52)

 • Zelena (46)

 • Ljubičasta (3)

 • Crvena (34)

 • Roze (10)

 • Krem (28)

 • Narandžasta (3)

 • Žuta (11)

 • Bela (10)

 • Šarena (12)