FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

LA FORCE MUŠKI KAPUTI

Muški-kaputi-234-133-Braon-1

Osnažite sebe, muški kaputi La Force

DECENIJAMA UZ VAS - MUŠKI KAPUTI LA FORCE

I love men's coats, especially because they're so large and they give plenty of room. The man's coat remains one of my favorite classics. – Volim muške kapute, pogotovo što su oni veliki i daju dovoljno prostora. Muški kaputi ostaju jedan od mojih omiljenih klasika - Jeanne Damas ( osnivač modne marke “Rouge” )

Spremili ste se za poslovnu večeru ili za izlazak sa prijateljima u restoran, ali Vaša jakna „odskače“ od Vaše odevne kombinacije. Cipele, pantalone, košulja i zimska jakna nikako ne idu zajedno, zar ne? Zato idealno rešenje ove situacije predstavljaju muški kaputi.

Oni spadaju u komade gardarobe koji se zaista mogu smatrati vanvremeniskim. Verujemo da u ormanima i starim kredencima još uvek možete pronaći kapute Vaših deka. Iako oni verovatno ne odgovaraju modnim kriterijumima današnjice, oni su i dalje tu. To Vam samo govori koliko su kaputi dugotrajni. Zato se za kapute može reći da su pouzdana investicija. Pojam i simbol muških kaputa se nije promenio ni dan danas. Muškarac u kaputu odiše muževnošću, seksipilom i samopouzdanjem. Svaka Vaša kombinacija će biti zapažena, pa čak i ona najobičnija koja uključuje farmerice i džemper, samo ako je upotpunite muškim kaputom.

KAPUTI SA KRZNOM

Udovoljite sebi, odaberite La Force

ZA KLASU SIGURNIJI

All my heroes wore coats and ties to work. What happened to men wearing hats? Maybe I should bring back hats. - Svi moji heroji na posao nose kapute i kravate. Šta se dogodilo sa muškarcima koji nose šešire? Možda bih ja trebao da vratim šešire na scenu. ( Aaron Sorkin, scenarista )

Zima sa sobom nosi određenu draž i najviše u njoj uživaju deca. Budimo iskreni, malo je nas koji zaista uživamo u čarima zime, sem ukoliko se ne nalazimo na odmoru ili nekom skijalištu. Zima koliko god lepa bila, sa sobom nosi i određene nelagode. Odlazak na posao ili izlazak sa prijateljima zna ponekad biti mučan u ovom periodu. Pored pitanja kako ćemo stići na određenu lokaciju, uvek se postavlja i pitanje šta obući!? Mi Vam predočavamo bar jedno rešenje za sve zimske dane, muške kapute. Muški kaputi su ono što će Vama dozvoliti da izgledate neustrašivo i muževno i u najgorim zimskih uslovima. Jedan kaput za više prilika, oni će svaki Vaš autfit uzdići za klasu više.

IZGRADITE SVOJ STIL

My style is about making things last forever. When you're on a budget, it can be daunting to spend $ 300 on a pair of boots or a coat. But such basics are the building blocks from which your look is crafted. - Moj stil je u tome da sve traje zauvek. Kada proračunate, može biti zastrašujuće potrošiti 300 dolara na par čizama ili kaput. Ali takve osnove su građevinski blokovi iz kojih je izgrađen Vaš stil. - Nina Garcia (pisac i urednica časopisa Elle).

Za kišne i snežne dane muški kaputi su najbolji izbor za Vas. Muške zimske jakne, možete nositi u neformalnim situacijama, ali kada je potrebno da Vaša pojava ostavi utisak, odaberite muški kaput. Muški kaputi se mogu pronaći u mnogo različitih boja i modela. Mi ćemo Vam skrenuti pažnju kako da kaput koji izaberete bude savršen za Vas. Prvo, osnovno i jedino pravilo jeste, igrajte na sigurno. Radije birajte muške kapute u sivoj, crnoj ili braon boji. Kaputi svetlih boja se brzo prljaju i oni ne mogu u potpunosti istaći Vašu muževnost i džentlmenski stil. Muški kaputi svedenijih boja su lako uklopivi. Što Vama ostavlja više prostora za kombinovanje kaputa sa ostatkom Vaše garderobe. Jedan kaput za mnoštvo kombinacija koje zrače muževnošću i odišu stilom.

VAŠ KVALITETAN I SNAŽAN PARTNER PROTIV ZIME - MUŠKI KAPUTI LA FORCE

I gotta have my long trench coats, a nice scarf for the winter time when you're walking around, and some nice fitted jeans to go with the trench coats. Ja moram imati svoje duge kapute, lep šal za zimsko vreme kada se šetam okolo i naravno lepe pantalone koje se slažu uz kapute. - Future (reper)

La Force muški kaputi su pažljivo birani, kako bi Vama pružili potporu u svakom smislu te reči. Uz La Force muške kapute odisaćete snagom i sofisticiranošću, a opet ćete biti zaštićeni od surovih zimskih uslova. Izrađeni od kvalitetne vune, koja je mekana i prijatna na dodir, a opet tkana tako da garantuje dugotrajnost Vašeg kaputa.

Pogledajte celokupan La Force asortiman u online prodavnici, Facebook stranici ili posetite naša prodajno mesto u Beogradu>. Nemojte čekati, osnažite sebe. Obavite kupovinu kaputa koji ste odabrali iz naše ponude još danas.

TOP

FILTERI

ASORTIMAN

 • Prikaži više

POL

SEZONA

SASTAV LICA

 • Prikaži više

DOSTUPNE VELIČINE

 • 10XL
 • XXS
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • 2XL
 • 3XL
 • 4Xl
 • 5XL
 • 6Xl
 • 7XL
 • 8XL
 • 9XL

DUŽINA

KRZNO

BOJA