ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

NAPRAVI NALOG

Na Vašoj adresi za 7-10 dana

Poručite putem našeg sajta željene proizvode i očekujte ih u roku od 7 do 10 dana od dana plaćanja na vašoj adresi. Cene na sajtu su iskazane u dinarima (RSD). Plaćanje se vrši putem platnih i internet kartica (Master, Maestro, Visa, American Express). Sistem naplate se vrši putem bezbednosnog sistema Banca Intesa, tako da kompanija Mir&M d.o.o. kao vlasnik maloprodajnih objekata i brenda La Force ni na koji način nema pristup podacima Vaše kartice.

Troškovi dostave:

Osim cena izraženim na našem sajtu, dodatni troškovi su:

• Troškovi dostave;
• PDV;
• Usluga špedicije;
• Carina.

Svi dodatni troškovi u velikoj meri zavise od vrednosti porudžbine i obračunavaju se na sledeći način:

Ukupni troškovi:

Za porudžbine do 8.700,00 RSD (≈ 75,00 €)
• Troškovi dostave iznose: 1.740,00 dinara (≈ 15,00 €)
Nema troškova PDV-a
Nema troškova usluga špedicije
Nema troškova carine

Za porudžbine od 8.701,00 RSD do 16.990,00 RSD (≈ 75,00 – 150,00 €)
• Troškovi dostave iznose: 1.160 dinara (≈ 10,00 €)
• PDV se plaća 21%
• Usluga špedicije se plaća ≈ 6,00 €
• Roba se carini prema gore navedenim pravilima: “Troškovi carinjenja”

Za porudžbine preko 16.991,00 RSD (≈ 150,00 €)
• Troškovi dostave su BESPLATNI
• PDV se plaća 21%
• Usluga špedicije se plaća ≈ 17,00 €
• Roba se carini prema gore navedenim pravilima: “Troškovi carinjenja”

Troškovi carinjenja:

Za artikle koji su proizvedeni u EU, Srbiji i Turskoj, ne plaća se carina prilikom uvoza, jer je ta roba oslobođena plaćanja carine na osnovu EUR1 obrasca.
Osim za proizvode proizvedene u Eu, Srbiji i Turskoj, carina se plaća, i troškovi carine su:
• Za sve zimske i prolećne jakne i prsluke carina je 10%.
• Za sve INVENTO, Fratteli, REDWOOD i Aviatrix kožne jakne carina je 15%.

Brend La Force je u vlasništvu kompanije Mir&M d.o.o. koja posluje na prostorima Srbije preko 30 godina. Trenutno imamo 3 maloprodajna i jedan veleprodajni objekat u Beogradu. Iza nas stoje godine iskustva, pozitivna iskustva na Google-u, kao i na našoj Facebook stranici koja ima preko 150000 pratilaca. Svi podaci o našoj kompaniji su javno dostipni na stranici – Podaci o trgovcu.  Sve kontakt informacije možete naći na našoj kontakt stranici.

Plaćanje se vrši putem platnih i internet kartica (Master, Maestro, Visa, American Express). Sistem naplate se vrši putem bezbednosnog sistema Banca Intesa, tako da kompanija Mir&M d.o.o. kao vlasnik maloprodajnih objekata i brenda La Force ni na koji način nema pristup podacima Vaše kartice.

Zahvaljujući našoj online prodavnici, možete izabrati željeni model i mi ćemo Vam ga isporučiti na kućnu adresu za 7-10 dana od dana plaćanja. Proceduru od 5 jednostih koraka mogli ste videti pre troškova dostave na ovoj stranici.

Kada artikal/artikle dodate u korpu, na stranici za poručivanje postoji obavezno polje "Podaci za određivanje veličine". Tu je potrebno upisati: Visinu, širinu ramena (merenu po leđima, od šava do šava što bliže okovratniku), obim grudi, dužinu rukava i težinu. Mi ćemo Vam na osnovu toga preporučiti veličinu koja će vam najbolje pristajati.

Troškovi mogu varirati u zavisnosti od cene paketa koji se šalje, kako bi ste bliže znali šta od troškova plaćate, mi smo za vas pripremili cenovnik dostave u PDF dokumentu koji možete preuzeti na sledećem link-u. Kao kupac iz Crne Gore, možete imati neke od sledećih troškova, koji napominjemo, zavise od cene paketa koji se šalje – cenu dostave, uslugu špedicije, PDV od 21% za vašu zemlju i troškove carine.

Račun koji plaćate biće iskazan u RSD valuti, zbog zakona Republike Srbije i to je valuta u kojoj plaćate poručenu robu. Vi na svom računu morate imati približan iznos u EUR valuti, dok će Vaša banka prilikom transfera novca kovertovati iz EUR valute u RSD valutu. Na našem sajtu se nalaze približne cene u EUR valuti. Tačan iznos u EUR valuti zavisi od kursa u Vašoj banci na dan plaćanja.

Troškovi variraju u zavisnosti od cene paketa koji se šalje, za pakete do 75 EUR dostava je 15 EUR, a za pakete od 75 EUR do 150 EUR dostava je 10 EUR. Besplatna dostava je za sve pakete preko 150 EUR.

Za sve pakete do 75 EUR ne plaćate carinu i PDV.

Reklamacije možete izvršiti u našim maloprodajnim objektima u Beogradu. Mi ćemo se protrudi da reklamaciju rešimo u što kraćem roku. Drugi način reklamacije je da Vi kao fizičko lice izvršite izvoz proizvoda koji reklamirate, gde troškove dostave snosite Vi kao kupac.

Garancija važi po zakonima Republike Srbije, ukoliko smatrate da je robu potrebno reklamirati u garantnom roku to je potrebno uraditi u našim maloprodajnim objektima u Beogradu. Nakon prijema roba na reklamaciju, mi robu prosleđujemo nadležnim institucijama. Rok za rešavanje reklamacije ne može biti duži od 15 dana od dana podnošenja reklamacije. Kada dobijemo odgovor od nadležnih institucija mi ćemo Vas kontaktirati.

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

  • Prikaži više

KOLEKCIJA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

TIP KRZNA

SKIDA SE KAPULJAČA

BOJA