ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

NAPRAVITE NALOG

kožne jakne

VELEPRODAJA VRHUNSKIH KOŽNIH JAKNI I MONTONA

Da li želite vrhunske kožne jakne i montone u svojoj radnji? Veleprodaja kožnih jakni i montona La Force po najpovoljnijim cenama na tržištu. Kako možete doći do La Force veleprodaje kožnih jakni i montona?

Procedura je vrlo jednostavna. Dođite u La Force radnju u Yu Biznis Centru u Beogradu ili u Nišu i napravite neverovatan izbor muških kožnih jakni, ženskih kožnih jakni, montona ili krznenih prsluka. Pored radnji, veleprodaja kožnih jakni i montona dostupna je i putem našeg online shop-a, jer isporuke vršimo pouzdanim kurirskim službama širom naše zemlje.

LA FORCE VELEPRODAJA KOŽNIH JAKNI I MONTONA – LIDER NA INTERNET TRŽIŠTU

Na ovakvu ponudu i kvalitet još niste naišli. Obezbedite svojoj radnji montone i kožne jakne od lidera na internet tržištu. Svojim bogatim asortimanom i ljubaznim osobljem postali smo prepoznatljivi, jer cenimo svoje kupce i nudimo im samo vrhunske montone i kožne jakne.

Pored uspešne maloprodajne mreže, i to ne samo na internetu, rešili smo da se uključimo i u veleprodaju kožnih jakni i montona, kako bismo La Force kvalitet omogućili apsolutno svima. Pogledajte našu ponudu i uverite se da smo najpovoljniji. Onda nas pozovite da se upoznamo, nakon čega možete da dođete u naše radnje i direktno izaberete modele koji vas interesuju i koje bi obogatile vašu ponudu kožnih jakni i montona.

kožne jakne

VELEPRODAJA KOŽNIH JAKNI I MONTONA

150.000+

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

20+

VIŠE OD DVE DECENIJE U POSLU

92.000+

BROJ FANOVA NA FACEBOOK-U

300+

BROJ MODELA JAKNI
kožne jakne

NAJFINIJE PRIRODNO KRZNO U LA FORCE!

Dileme nema – vrhunska koža, vanvremenski dizajn i povoljne cene sada su dostupne i za veleprodaju. Nemojte čekati, vaša radnja mora da ima deo La Force ponude, jer znamo da je i vama kvalitet na prvom mestu. Pored odličnog sistema online kupovine i stotine zadovoljnih kupaca, u čije se utiske možete uveriti na stranici Utisaka klijenata ili na našoj Facebook stranici, kvalitet kožnih jakni i montona La Force je ono što nas izdvaja.

La Force kožne jakne izrađene su od najfinije prirodne kože, jagnjeće ili teleće, u zavisnosti od modela. Imamo program za punije osobe u veličinama do 5xl, što čini našu ponudu jedinstvenom na tržištu. U ponudi za veleprodaju imamo ženske kožne jakne sa prirodnim krznom, kratke kožne jakne, mantile, pelerine, krznene prsluke, bunde i izrazito popularne montone. Program muških kožnih jakni La Force prepoznatljiv je po kratkim kožnim jaknama, pilotskim, dužim kožnim jaknama i sakoima.

DOĐITE DA DOGOVORIMO USLOVE ZA VELEPRODAJU KOŽNIH JAKNI I MONTONA

Uverite se u La Force kvalitet! Dođite u naše radnje u Beogradu (Yu Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10d, lokal 68/vp) i Nišu (Trg vojske, Kneginje Ljubice 2A/2) i odaberite čime želite da oplemenite svoju ponudu. Naš veliki lager vam omogućava u svakom trenutku ogroman broj modela, što dosta govori o našoj ozbiljnosti i posvećenosti veleprodaji kožnih jakni i montona. Brze isporuke i redovno ažuriranje porudžbina vam daju sigurnost da će svaki deo našeg dogovora oko veleprodaje kožnih jakni biti ispoštovan. Pozovite nas ako imate bilo kakve nedoumice vezano za veleprodaju kožnih jakni i montona – 011/311 82 17, 069/271 22 88.

kožne jakne

ZAINTERESOVANI STE ZA VELEPRODAJU KOŽNIH JAKNI?

VRH