ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

KREIRAJTE NALOG

kožne jakne

VELEPRODAJA VRHUNSKIH KOŽNIH JAKNI I MONTONA

Da li želite vrhunske kožne jakne i montone u svojoj radnji? Veleprodaja kožnih jakni i montona La Force po najpovoljnijim cenama na tržištu. Kako možete doći do La Force veleprodaje kožnih jakni i montona?

Procedura je vrlo jednostavna. Dođite u La Force radnju u Yu Biznis Centru u Beogradu ili u Nišu i napravite neverovatan izbor muških kožnih jakni, ženskih kožnih jakni, montona ili krznenih prsluka. Pored radnji, veleprodaja kožnih jakni i montona dostupna je i putem našeg online shop-a, jer isporuke vršimo pouzdanim kurirskim službama širom naše zemlje.

LA FORCE VELEPRODAJA KOŽNIH JAKNI I MONTONA – LIDER NA INTERNET TRŽIŠTU

Na ovakvu ponudu i kvalitet još niste naišli. Obezbedite svojoj radnji montone i kožne jakne od lidera na internet tržištu. Svojim bogatim asortimanom i ljubaznim osobljem postali smo prepoznatljivi, jer cenimo svoje kupce i nudimo im samo vrhunske montone i kožne jakne.

Pored uspešne maloprodajne mreže, i to ne samo na internetu, rešili smo da se uključimo i u veleprodaju kožnih jakni i montona, kako bismo La Force kvalitet omogućili apsolutno svima. Pogledajte našu ponudu i uverite se da smo najpovoljniji. Onda nas pozovite da se upoznamo, nakon čega možete da dođete u naše radnje i direktno izaberete modele koji vas interesuju i koje bi obogatile vašu ponudu kožnih jakni i montona.

kožne jakne

VELEPRODAJA KOŽNIH JAKNI I MONTONA

150.000+

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

25+

VIŠE OD DVE DECENIJE U POSLU

130.000+

BROJ FANOVA NA FACEBOOK-U

700+

BROJ MODELA JAKNI
kožne jakne

NAJFINIJE PRIRODNO KRZNO U LA FORCE!

Dileme nema – vrhunska koža, vanvremenski dizajn i povoljne cene sada su dostupne i za veleprodaju. Nemojte čekati, vaša radnja mora da ima deo La Force ponude, jer znamo da je i vama kvalitet na prvom mestu. Pored odličnog sistema online kupovine i stotine zadovoljnih kupaca, u čije se utiske možete uveriti na stranici Utisaka klijenata ili na našoj Facebook stranici, kvalitet kožnih jakni i montona La Force je ono što nas izdvaja.

La Force kožne jakne izrađene su od najfinije prirodne kože, jagnjeće ili teleće, u zavisnosti od modela. Imamo program za punije osobe u veličinama do 5xl, što čini našu ponudu jedinstvenom na tržištu. U ponudi za veleprodaju imamo ženske kožne jakne sa prirodnim krznom, kratke kožne jakne, mantile, pelerine, krznene prsluke, bunde i izrazito popularne montone. Program muških kožnih jakni La Force prepoznatljiv je po kratkim kožnim jaknama, pilotskim, dužim kožnim jaknama i sakoima.

DOĐITE DA DOGOVORIMO USLOVE ZA VELEPRODAJU KOŽNIH JAKNI I MONTONA

Uverite se u La Force kvalitet! Dođite u našu radnju u Beogradu (Yu Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 28/L) i odaberite čime želite da oplemenite svoju ponudu. Naš veliki lager vam omogućava u svakom trenutku ogroman broj modela, što dosta govori o našoj ozbiljnosti i posvećenosti veleprodaji kožnih jakni i montona. Brze isporuke i redovno ažuriranje porudžbina vam daju sigurnost da će svaki deo našeg dogovora oko veleprodaje kožnih jakni biti ispoštovan. Pozovite nas ako imate bilo kakve nedoumice vezano za veleprodaju kožnih jakni i montona – 069/271-22-88 i 063/417-377

kožne jakne

ZAINTERESOVANI STE ZA VELEPRODAJU KOŽNIH JAKNI?

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših potrošača.

Radno vreme naših butika:
Pon – Pet: 11h-19h Subota: 10h-17h

Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj osoba koje se nalaze u La Force butiku u isto vreme.

Kupovinu možete obaviti i online u vidu porudžbenice ili kontaktiranjem naših prodavaca putem telefona. Na sva vaša pitanja, pozive i poruke, odgovorićemo u toku radnog vremena.

BUTIK U BEOGRADU – Za kožne jakne, bunde, montone i krznene prsluke

Kontakt telefoni:
T + 381 (0) 69 271 22 88
T + 381 (0) 63 417 377

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, Lokal broj 28/L, 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

BUTIK U BEOGRADU – Za zimske jakne i jakne za prelazni period i obuću

Kontakt telefoni:
T + 381 (011) 313 99 38
T + 381 (0) 63 190 91 99

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10d - YU biznis centar, Lokal broj 28/NP (Nisko prizemlje), 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

TOP

FILTERI

show blocks helper

UHVATI AKCIJU

RASPRODAJA

ASORTIMAN

 • Prikaži više

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

 • Prikaži više

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

 • Prikaži više

BOJA

 • Crna (255)

 • Braon (118)

 • Plava (109)

 • Siva (52)

 • Zelena (46)

 • Ljubičasta (3)

 • Crvena (34)

 • Roze (10)

 • Krem (28)

 • Narandžasta (3)

 • Žuta (11)

 • Bela (10)

 • Šarena (12)