Obucite prepoznatljivost – Kožna jakna Jeniffer

/ / Fashion YES, YES!
kožne jakne jennifer

In order to be irreplaceable one must always be different – Da biste bili nezamenljivi, uvek morate biti drugačiji

Poznavaoci mode kažu da možete da imate sve što poželite ako se obučete za to. La Force Vam svojim širokim asortimanom pruža mogućnost da imate sve što poželite. Naši modeli su kvalitetom, krojevima, bojama i detaljima, stvoreni za sve prilike. Sigurni smo da će Vas naši modeli inspirisati da budete ambiciozni. Ako želite prefinjenost, eleganciju i stilsku prepoznatljivost, preporučujemo Vam naš model kožne jakne Jennifer.

Dobitna kombinacija

She doesn’t wear fur because she is cold, she wears fur because she is glamorous – Ne nosi ona krzno zato što joj je hladno, već zato što je čarobna (Ken Downing)

Ponesite naš model Jennifer i osetite svu raskoš neprevaziđene kombinacije dva materijala – kože i krzna. Glamurozan stil i elegancija zahtevaju prirodno krzno. Koža je stilski univerzalna i dugotrajna, tako da kada kupite ovaj komad dobijate luksuz koji će trajati. Kožna jakna Jennifer izrađena je od mekane jagnjeće kože vrhunskog kvaliteta. Jagnjeća koža je od svih drugih koža najmekša i ima vrlo baršunastu površinu. Kada je u kombinaciji sa krznom činčile, kao u našem modelu, rezultat je ultimativna prefinjenost. Krzno činčile je visoko kotirano u kategoriji kvaliteta krzna i jedno je od najskupljih na svetu. Karakteriše ga meka i svilenkasta površina, kao i prepoznatljiva crno-bela šara. Usklađenost ova dva materijala po kvalitetu i boji daje jedinstvenost svakoj odevnoj kombinaciji koju upotpunite jaknom Jennifer.

Usklađeni detalji

Kožna jakna Jennifer dostupna Vam je u crnoj boji kože sa tipičnom činčila šarom. U pitanju je kratka jakna sa kopčanjem na rajsfešlus. Bogata je detaljima – kožni crni pojas i kapuljača sa krznom rakuna u usklađenoj boji. Ostaje samo da osetite sklad i pod rukom – dođite u naš salon i isprobajte ovu jaknu u veličini koja Vam odgovara.

Luksuz na dohvat ruke

Pošto je snaga u jedinstvu, rešili smo da Vam učinimo luksuz dostupan i pristupačan. Redovna cena kožne jakne Jennifer je 59.990,00 dinara. Ali…samo do kraja februara/marta, nudimo Vam čak 46% popusta na ovaj model, tako da jaknu Jennifer, od jagnjeće kože i krzna činčile, možete kupiti po ceni od 35.990,00 dinara. Požurite, ostalo nam je još malo veličina! Svi naši modeli dostupni su Vam u našoj online prodavnici, gde Vas samo klik deli da odabrani model obučete. Popunjavanjem jednostavnog formulara dajete nam neophodne podatke kako bismo Vam brzo i efikasno dostavili željeni model jakne.

Naša preporuka je i da nas posetite u našem prodajnom salonu u Bulevaru Mihajla Pupina 10d u Yu biznis centru (lokal 10d), da se lično uverite u kvalitet La Force kožnih jakni. Nazovite nas na telefon 069 271 22 88 i recite nam koja je Vaša veličina ovog modela, možemo Vam sačuvati za narednih par dana, dok ne budete u prilici da dođete do nas. Opisani model možete pogledati i naručiti putem sledećeg linka – http://www.koznejaknelaforce.rs/proizvod/kozna-jakna-jennifer/

La Force za Vas!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Obavezna polja su označena sa *