ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

KREIRAJTE NALOG

Ženske Kožne jakne Ženska Kožna Jakna Sa Krznom - Vanessa - Crna - Natur Krzno

ZA SVA VREMENA - ŽENSKE KOŽNE JAKNE

If you can define your customer, then it becomes a formula for design. – Opis kupca je najbolja formula za dizajn. (Michael De Paulo)

Znate li šta je zajedničko Vašem karakteru, Vašem modnom stilu i tarotu? Karta broj 8 u tarotu označava snagu volje i čvrstu samokontrolu. Pitate se gde se tu uklapaju ženske kožne jakne? Kao i sve pripadnice lepšeg pola, uporne ste i istrajne u ostvarenju svojih ciljeva. Nepokolebljivo birate odeću koja je u skladu sa Vašom osobenošću i koja odražava Vaš pogled na svet. Ono što Vas spaja je La Force!

Naš brend između ostalog čine koža i krzno koje će upotpuniti Vaš modni stil. Imperativ svakog stila je da bude upečatljiv i neponovljiv. La Force ženske kožne jakne će Vas izdvojiti iz mase uniformisanih i bićete stilski prepoznatljivi. Mi imamo najbolju formulu za Vaš stil!

Ženske-kožne-jakne-Ženska-kožna-jakna-sa-krznom-Bella-Crna-krzno-polarne-lisice-1-min

ŽENSKE KOŽNE JAKNE SA STAVOM!

All you need is love & leather. – Sve što Vam je potrebno su ljubav i koža.

Koža je materijal koji dugo traje, koji se ne menja i koji je vrlo izdržljiv, dok su krzneni detalji simbol prefinjenosti i luksuza. Vanvremenski su, tako da će Vas pratiti kroz sve životne situacije i neminovne stilske promene. Jednom kada kupite La Force ženske kožne jakne shvatićete šta znači imati komad odeće sa stavom.

Naša ponuda je vrlo široka. Imamo model baš kakav Vama treba i koji ćete poželeti da imate na sebi. Volite li kraće jakne koje savršeno idu uz Vaše omiljene farmerice i visoke potpetice? Možda ste više za prefinjenost u vidu ženske kožne jakne sa krznom koju ćete poneti sa uskom haljinom i raskošnim nakitom? Zaljubljenici u modu kažu da je život prekratak da bismo nosili dosadnu odeću. Zaboravite na neinspirativne komade od veštačkih materijala. Nudimo Vam modele u skladu sa svetskim trendovima, tako da u svakom trenutku možete kupiti La Force ženske kožne jakne i poneti trenutni modni hit.

Ženske Kožne jakne - Ženska Kratka Kožna jakna - Tina - Bordo Melirana

ŽIVITE LA FORCE!

Fashion is art and you are the canvas – Moda je umetnost, a Vi ste platno

Vama je potreban naš brend da biste ispričali priču o sebi. Da li ste hrabre i spremne na sve životne izazove? Za Vas je model ženske kožne jakne sa krznom Isabella. Jeste li beskompromisne i istrajne u svojim namerama? Vi treba da ponesete model Julia. Da li ste optimistične i uvek nasmejane? Vidimo Vas u modelu Tiffany. To je samo delić naše ponude, samo deo La Force stila. To nisu samo komadi materijala, to je odraz Vaše ličnosti i stava prema životu.

Ženska kožna jakna – Kim – Žuta

NAŠ BREND, VAŠ IZBOR - ŽENSKE KOŽNE JAKNE

Life is a journey, not a destination – Život je putovanje, a ne destinacija

Niste sami u La Force svetu. Pratimo Vas, osluškujemo i udovoljavamo Vam. Brend ne postoji bez kupaca. Zbog toga ste nam Vi najbitniji. Posetite nas u našem prodajnom salonu ili pogledajte modele u našoj online prodavnici i Facebook stranici. Imamo Vašu veličinu i boju koja Vam najviše odgovara.

Ženske kožne jakne vrhunskog kvaliteta i najfinije izrade možete pronaći samo kod nas. Udovoljite sebi. Odaberite La Force.

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših potrošača.

Radno vreme naših butika:
Pon – Pet: 11h-19h Subota: 10h-17h

Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj osoba koje se nalaze u La Force butiku u isto vreme.

Kupovinu možete obaviti i online u vidu porudžbenice ili kontaktiranjem naših prodavaca putem telefona. Na sva vaša pitanja, pozive i poruke, odgovorićemo u toku radnog vremena.

BUTIK U BEOGRADU – Za kožne jakne, bunde, montone i krznene prsluke

Kontakt telefoni:
T + 381 (0) 69 271 22 88
T + 381 (0) 63 417 377

Email:
laforcekoznejakne@gmail.com

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, Lokal broj 28/L, 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

BUTIK U BEOGRADU – Za zimske jakne i jakne za prelazni period i obuću

Kontakt telefoni:
T + 381 (011) 313 99 38
T + 381 (0) 63 190 91 99

Email:
laforcekoznejakne@gmail.com

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10d - YU biznis centar, Lokal broj 28/NP (Nisko prizemlje), 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

TOP

FILTERI

show blocks helper

SEZONSKO SNIŽENJE

ASORTIMAN

 • Prikaži više

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

 • Prikaži više

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

 • Prikaži više

BOJA

 • Crna (335)

 • Braon (151)

 • Plava (180)

 • Siva (80)

 • Zelena (79)

 • Ljubičasta (4)

 • Crvena (69)

 • Roze (13)

 • Krem (43)

 • Narandžasta (5)

 • Žuta (18)

 • Bela (14)

 • Šarena (15)