ZABORAVILI STE LOZINKU?

ŽENSKE KOŽNE JAKNE ZA SVA VREMENA!

If you can define your customer, then it becomes a formula for design – Opis kupca je najbolja formula za dizajn (Michael De Paulo)

Da li znate šta je zajedničko Vašem karakteru, Vašem modnom stilu i tarotu? Karta broj 8 u tarotu označava snagu volje i čvrstu samokontrolu. Kao i sve pripadnice lepšeg pola, uporne ste i istrajne u ostvarenju svojih ciljeva. Nepokolebljivo birate odeću koja je u skladu sa Vašom osobenošću i koja odražava Vaš pogled na svet. Ono što Vas spaja je La Force!

Naš brend čine ženske jakne od kože i krzna koje će upotpuniti Vaš modni stil. Imperativ svakog stila je da bude upečatljiv i neponovljiv. La Force će Vas izdvojiti iz mase uniformisanih i bićete stilski prepoznatljivi. Mi imamo najbolju formulu za Vaš stil!

ŽENSKE KOŽNE JAKNE SA STAVOM!

All you need is love & leather – Sve što Vam je potrebno su ljubav i koža

Koža je materijal koji dugo traje, koji se ne menja i koji je vrlo izdržljiv, dok su krzneni detalji simbol prefinjenosti i luksuza. Vanvremenski su, tako da će Vas pratiti kroz sve životne situacije i neminovne stilske promene. Jednom kada kupite La Force žensku kožnu jaknu shvatićete šta znači imati komad odeće sa stavom

Naša ponuda je vrlo široka. Imamo model baš kakav Vama treba i koji ćete poželeti da imate na sebi. Da li volite kratke ženske kožne jakne koje savršeno idu uz Vaše omiljene farmerice i visoke potpetice? Možda ste više za prefinjenost u vidu ženske kožne jakne sa krznom koju ćete poneti sa uskom haljinom i raskošnim nakitom? Zaljubljenici u modu kažu da je život prekratak da bismo nosili dosadnu odeću. Zaboravite na neinspirativne komade od veštačkih materijala. Nudimo Vam modele u skladu sa svetskim trendovima, tako da u svakom trenutku možete poneti trenutni modni hit.

ŽIVITE LA FORCE!

Fashion is art and you are the canvas – Moda je umetnost. Vi ste platno.

Vama je potreban naš brend da biste ispričali priču o sebi. Da li ste hrabre i spremne na sve životne izazove? Za Vas je model ženske kožne jakne Isabella. Da li ste beskompromisne i istrajne u svojim namerama? Vi treba da ponesete model ženske kožne jakne Julia. Da li ste optimistične i uvek nasmejane? Vidimo Vas u modelu ženske kožne jakne Tiffany. To je samo delić naše ponude. To je samo deo La Force stila. To nisu samo komadi materijala, to je odraz Vaše ličnosti i stava prema životu.

NAŠ BREND, VAŠ IZBOR

Life is a journey, not a destination – Život je putovanje, a ne destinacija

Niste sami u La Force svetu. Pratimo Vas, osluškujemo i udovoljavamo Vam. Brend ne postoji bez kupaca. Zbog toga ste nam Vi najbitniji. Posetite nas u našem prodajnom salonu ili pogledajte modele u našoj online prodavnici. Imamo Vašu veličinu i boju koja Vam najviše odgovara.

Ženske kožne jakne vrhunskog kvaliteta i najfinije izrade možete pronaći samo kod nas. Udovoljite sebi. Odaberite La Force.

La Force
VRH