ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

KREIRAJTE NALOG

Uvek u korak sa trendom

What you wear is how you present yourself to the world, especially today, when human contacts are so quick. Fashion is instant language. - Ono što nosite je način kako se predstavljate svetu, posebno danas, kada se kontakt sa ljudima odvija tako brzo. Moda je instat jezik. (Miuccia Prada, modni dizajner)

Bilo da pratite modne trendove ili ne, mi ih pratimo za Vas. Ženske Staff jakne su uvek u modi, ali ne zadržavamo se na izgledu, Iako je on jako bitan nije sve u njemu. Baš zbog toga mi veliku pažnju takođe poklanjamo materijalu, kroju i na kraju, finalnom izgledu jakne. Ženske Staff jakne su izrađene od kvalitetnih materijala gde se posebna pažnja posvećuje detaljima i sitnicama, a sitnice život znače, zar ne!?

Zbog izuzetno velikog izbora Staff jakni, u našem butiku ćete zasigurno naći idealnu jaknu koja u potpunosti odgovara Vašem stilu i personalitiju.

Najbolji primer sportske elgancije i casual stila

You can have anything you want in life if you dress for it. – U životu možete imati sve, samo ako se obučete za to. (Edith Head, američki kostimograf)

U iscrpnoj ste potrazi za jaknom koja će Vam odlično pristajati bez obzira za koji stil odevanja ste se odlučili tog dana. Bilo da ste krenuli u opuštenu šetnju ili na poslovni sastanak, ženske Staff jakne sada ispunjavaju Vašu potrebu da svakog dana, u svim prilikama, dok se oblačite casual, budete elegantni. Veliku pažnju smo posvetili našoj kolekciji koja čini idealan spoj sportske elegancije i casual stila. Kada dan počne jedna stvar je sigurna, ženske Staff jakne su tu za Vas.

Jakne za zimu i proleće – Ženske Staff jakne

Beauty begins the moment you decide to be yourself. – Lepota počinje onog trenutka kada odlučite da budete svoji. (Coco Chanel, francuska modna kreatorka)

La Force u svojoj ponudi ima veliki izbor jakni za prelazni period i zimskih ženskih Staff jakni.

Iz Staff zimskog asortimana izdvajamo i preporučujemo Vam izuzetno tople perjane ženske Staff jakne. Sa velikom paletom proizvoda mogućnosti su beskrajne. Punjene i štepane, kraće ili duže, sa ili bez krzna, različitih boja i kombinacija, na Vama je da odaberete.

U ponudi imamo veliki broj zimskih ženskih Staff jakni sa kaišem. Sa takvom jaknom dobićete efekat strukirane jakne koja će fantastično istaći Vašu figuru. Ženske Staff jakne će Vas grejati tokom dugih zimskih dana i to će raditi sa stilom!

Da je Staff mislio na Vas, tokom proleća i jeseni, dokaz je naša kolekcija jakni za prelazni period. Ženske Staff jakne za prelazni period su modernog dizajna i odličan zaštitnik od kiše i vetra. Laganog kroja Staff jakne će kišne dane učiniti lepšim i vedrijim.

Da nije samo pisana reč, posetite naše butike i uverite se u kvalitet i raznovrsnost naše ponude.

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših potrošača.

Radno vreme naših butika:
Pon – Pet: 11h-19h Subota: 10h-17h

Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj osoba koje se nalaze u La Force butiku u isto vreme.

Kupovinu možete obaviti i online u vidu porudžbenice ili kontaktiranjem naših prodavaca putem telefona. Na sva vaša pitanja, pozive i poruke, odgovorićemo u toku radnog vremena.

BUTIK U BEOGRADU – Za kožne jakne, bunde, montone i krznene prsluke

Kontakt telefoni:
T + 381 (0) 69 271 22 88
T + 381 (0) 63 417 377

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, Lokal broj 28/L, 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

BUTIK U BEOGRADU – Za zimske jakne i jakne za prelazni period i obuću

Kontakt telefoni:
T + 381 (011) 313 99 38
T + 381 (0) 63 190 91 99

Email:
[email protected]

Adresa:
"La Force” Butik
Bulevar Mihajla Pupina 10d - YU biznis centar, Lokal broj 28/NP (Nisko prizemlje), 11070 Novi Beograd, Srbija.

Lokacija na Google mapama

TOP

FILTERI

show blocks helper

UHVATI AKCIJU

RASPRODAJA

ASORTIMAN

 • Prikaži više

KOLEKCIJA

SEZONA

BRENDOVI

VRSTA KOŽE

 • Prikaži više

TIP KRZNA

DODATNE MOGUĆNOSTI

 • Prikaži više

BOJA

 • Crna (255)

 • Braon (118)

 • Plava (109)

 • Siva (52)

 • Zelena (46)

 • Ljubičasta (3)

 • Crvena (34)

 • Roze (10)

 • Krem (28)

 • Narandžasta (3)

 • Žuta (11)

 • Bela (10)

 • Šarena (12)