FORGOT YOUR DETAILS?

LA FORCE ŽENSKI KAPUTI

Ženski Kaputi Alpaka - Jacquelyn - Marilyn Tamno Sivi - Sivo krzno

Osnažite sebe, ženski kaputi La Force

Pouzdana investicija - Ženski kaputi La Force

Coats are my favorite thing. I'm comfortable spending a bit of money if you know you're going to be wearing it 10 years later. - Kaputi su moja omiljena stvar. Rado ću potrošiti malo više novca, ako znam da ću ga nositi i nakon 10 godina. (Max Irons, glumac i model)

Ženski kaputi ne mogu stati ni u jednu kategoriju, oni su posebni, vanvremenski i svestrani. Ranijih godina jedna dama nije mogla da zamisli jesen i zimu bez svog kaputa. Ni danas nije drugačije, mnogo je nas koji cene istinske vrednosti, koji još uvek u svojim ormanima imamo kapute. Kako su se godine nizale, tako su došle i promene koje su dovele do toga, da danas, gde god pogledamo nailazimo na modernizovane i redizajnirane modele.

Ranije su ženski kaputi bili ravnih krojeva, bez mnogo dodataka, tamnih boja. Promene trendova dovele su do toga da sada ženske kapute možemo videti u raznim krojevima, stilovima i bojama. Ako Vas još uvek nosi misao da ženski kaputi nisu za Vas, dopustite da Vas razuverimo. Kada se odlučite za La Force kaput, odlučile ste se za kvalitetan komad garderobe koji će Vam u trenucima kada je to neophodno, pružiti zaštitu od zime i prefinjenost na zavidnom nivou.

KAPUTI SA PRIRODNIM KRZNOM

Ženski Kaputi Alpaka - Jacquelyn - Svetlo Siva - Sivo krzno

Udovoljite sebi, odaberite La Force

Sigurne i zaštićene

I love scarves and hats and coats. I love it. - Volim šalove, šešire i kapute. Volim to. (Shura, pevačica)

Jeste li spremne za sve izazove koje nam zima servira!? Ukoliko ste ovog trenutka zamislile sebe u debelim jaknama i pomislile kako ćete malo prilika imati da pokažete Vašu senzualnost i ženstvenost, sada ćemo Vas obradovati. Vratili su se na „velika vrata“, ženski kaputi ponovo preovladavaju modnim nebom. Sve više renomiranih dizajnera sada sa ponosom predstavlja svoje zimske kolekcije, verujte nam na reč, u svakoj od njih naćićete kapute. Debele jakne ostavite za igrarije na snegu, a za trenutke kao što su odlazak na posao, večernji izlazak ili romantična šetnja gradom, odaberite kaput.

La Force ženski kaputi izrađeni su od kvalitetnih i toplih materijala koji Vam garantuju zaštitu od ponekad nemilosrdne hladnoće. Pored toga što Vam garantuju zaštitu od zime, La Force ženski kaputi će savršeno upotpuniti Vaš stil. Nikada nije bilo lakše da zimi izgledate dobro, nego sada. Uz La Force ženske kapute imate mogućnost da zablistate i da zimu dočekate u dobrom raspoloženju, stilizovane i ugrejane.

Stilizovane i elegantne

Style is the only thing you can’t buy. It’s not in a shopping bag, a label, or a price tag. It’s something reflected from our soul to the outside world - an emotion. - Stil je jedina stvar koju ne možete kupiti. Ne nalazi se u torbi za kupovinu, na etiketi ili ceni. To je nešto što se reflektuje od naše duše ka spoljnom svetu - to je emocija. (Alber Elbaz, modni kreator)

Ženski kaputi su odlična podrška u snežnim i hladnim danima. Ukoliko volite malo elegantniji stil odevanja, ženski kaputi će bez sumnje postati Vaš omiljeni jesenji i zimski aksesoar. Ženski kaputi alpaka takođe se bez problema mogu kombinovati i sa formalnim stilom oblačenja. Sa njima ćete zračiti samopouzdanjem i pozitivnom energijom. Bićete zadovoljni sobom, a kada je tako, za Vas ne postoje prepreke i granice.

Budite neustrašive, budite elegantne i ženstvene, odišite prefinjenošću uz La Force ženske Alpaka kapute. Njihova popularnost je sve veća, veoma često ih možete videti na mnogim poznatim damama današnjice. Dame poput Skarlet Johanson, Dženifer Lorens, Dženifer Lopez, Natali Portman, Opre Vinfri i mnoge druge često svoje kobinacije upotpune sa kaputom. Kada one mogu, zašto ne biste i Vi? Obezbedite sebe na vreme, posetite La Force.

Kvalitet i sofiscitiranost

Quality is pride of workmanship. - Kvalitet je ponos izrade.
(W. Edwards Deming, naučnik)

La Force Vam sa ponosom predstavlja ženske kapute Alpaka. Oličenje su ukusa, prefinjenosti i luksuza. Rađeni i skrojeni sa tolikom pažnjom, da će Vas svaki detalj na njima ostaviti „bez daha“. Prirodno krzno rakuna ili lisice, najfinije izrade, daje notu prefinjenosti i elegancije.

Ženski kaputi alpaka su izrađeni od svilenkaste vune južnoameričke lame. Izuzetno su prijatne na dodir, ali pored estetike, vlakna alpake su odlična za zimu zbog svoje strukture, u unutrašnjosti su šuplja što ih čini idealnim za kontrolisanje toplote. Vlakna aplake su toliko vredna i ekskluzivna da se od njih izrađuje samo visokokvalitetna vunena odeća. U prilog tome ide činjenica da se od jedne alpake na godišnjem nivou može dobiti 2-3 kg dlake, što je dovoljno za izradu jednog kaputa.

Drage dame, nećete pogrešiti za koji god se kaput odlučile iz naše ponude. Svaki za sebe je lep i ekstravagantan, jedno im je zajedničko, to je kvalitet.

TOP
 • KATEGORIJE

 • FILTERI

  show blocks helper

  LA FORCE IZDVAJA ZA VAS -
  I CENA I KVALITET

  KOLEKCIJA

  SEZONA

  BRENDOVI

  ASORTIMAN

  • Prikaži više

  VRSTA KOŽE

  TIP KRZNA

  DODATNE MOGUĆNOSTI

  • Prikaži više

  BOJA

  • Bela (21)

  • Braon (134)

  • Crna (258)

  • Crvena (34)

  • Krem (36)

  • Ljubičasta (3)

  • Plava (119)

  • Roze (12)

  • Siva (79)

  • Zelena (64)

  • Žuta (2)

  • Šarena (15)